Brandmeldinstallaties

Brandgevaar zit in een klein hoekje. Zelfs een relatief eenvoudige brand kan behoorlijke schade aanrichten. Zeker wanneer er mensen bij betrokken zijn, heeft een brand vaak enorme gevolgen. Een betrouwbare brandmeldinstallatie is daarom belangrijk, niet alleen vanwege de eisen die door verzekeringsmaatschappijen worden gesteld, maar zeker ook voor de veiligheid van mensen, gebouwen en goederen.

Brandmeldinstallaties en de Bont Beveiligingstechniek

De Bont heeft ruime ervaring met de aanleg van brandmeldinstallaties voor MKB, instellingen (o.a. scholen, verpleeghuizen, gemeenten en woningstichtingen) en particulieren. De vele projecten variëren van kleinere installaties tot uitgebreide brandmeldinstallaties in grote objecten. De uitgebreide kennis van beveiligingstechniek waarover De Bont beschikt en uitgekiende oplossingen zorgen voor totaalontzorging. Daarbij is ieder facet van een opdracht perfect geregeld. Van de intake en het advies tot de uitvoering en oplevering. De uitstekend opgeleide en kundige specialisten van De Bont Beveiligingstechniek zorgen daarvoor.

Aantrekkelijke prijs, juiste kwaliteit, hoge service

De Bont verleent een hoge service en zorgt voor een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. Daarop vertrouwen onze klanten en ze waarderen de aantrekkelijke prijs die voortvloeit uit de combinatie van onze slim georganiseerde manier van werken en de juiste inkoop van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen bij eersteklas leveranciers. Elk project – groot of klein – krijgt de juiste aandacht met een hoge servicegraad. Onze persoonlijke aanpak en de uitgekiende automatisering binnen onze organisatie zorgen hiervoor.

Contact

De Bont Beveiligingstechniek B.V.
Hoofdkantoor
Argon 45a
4751 XC Oud Gastel

Vestiging Tilburg
Dr. Hub van Doorneweg 91
5026 RB Tilburg

t. 088 8080950
e. info@debontbeveiligingstechniek.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00-17.00u

De Bont Beveiligingstechniek is samen met De Bont Elektrotechniek onderdeel van de Bont Groep. Meer informatie over de Bont Elektrotechniek: debontelektrotechniek.nl