Camerainstallaties

De groeiende criminaliteit vraagt om ondersteunende beveiligingssystemen. Camerainstallaties worden in toenemende mate ingezet ter beveiliging en bescherming van mensen, panden, voorraden en eigendommen. De techniek daarbij is breed en geavanceerd en biedt ruime mogelijkheden. Deskundige installatie zorgt voor een optimale werking en maximaal rendement. De Bont installeert camerasystemen van topkwaliteit, die voldoen aan alle benodigde eisen en die zijn voorzien van de belangrijke keurmerken. Ook het juiste onderhoud en regelmatige inspectie dragen bij aan het probleemloos functioneren.

Camerainstallaties en de Bont Beveiligingstechniek

Sinds de oprichting in 2000 heeft De Bont ruime ervaring met de aanleg van camerainstallaties voor MKB, instellingen en organisaties en particulieren. De vele projecten variëren van kleinere installaties tot uitgebreide camerainstallaties in grote objecten. De uitgebreide kennis van beveiligingstechniek waarover De Bont beschikt en uitgekiende oplossingen zorgen voor totaalontzorging. Daarbij is ieder facet van een opdracht perfect geregeld. Van de intake en het advies tot de uitvoering en oplevering. De uitstekend opgeleide en kundige specialisten Beveiligingstechniek van De Bont zorgen daarvoor.

Aantrekkelijke prijs, juiste kwaliteit, hoge service

De Bont verleent een hoge service en zorgt voor een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. Daarop vertrouwen onze klanten en ze waarderen de aantrekkelijke prijs die voortvloeit uit de combinatie van onze slim georganiseerde manier van werken en de juiste inkoop van hoogwaardige kwaliteitsmaterialen bij eersteklas leveranciers. Elk project – groot of klein – krijgt de juiste aandacht met een hoge servicegraad. Onze persoonlijke aanpak en de uitgekiende automatisering binnen onze organisatie zorgen hiervoor.

Contact

De Bont Beveiligingstechniek B.V.
Hoofdkantoor
Argon 45a
4751 XC Oud Gastel

Vestiging Tilburg
Dr. Hub van Doorneweg 91
5026 RB Tilburg

t. 088 8080950
e. info@debontbeveiligingstechniek.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00-17.00u

De Bont Beveiligingstechniek is samen met De Bont Elektrotechniek onderdeel van de Bont Groep. Meer informatie over de Bont Elektrotechniek: debontelektrotechniek.nl