De Bont Beveiligingstechniek: een betrouwbare en veelzijdige partner

Sinds de start van De Bont Beveiligingstechniek (in 2000) heeft oprichter Alwin de Bont een heel duidelijk doel. Hij wil  – samen met een team van vakbekwame, gemotiveerde en deskundige medewerkers –  zorgen voor een optimale dienstverlening aan een grote groep hechte klanten. Begrippen als vakwerk, kwaliteit, servicegerichtheid en werkplezier staan hierbij voorop.

Deze doelstelling en de manier van werken zorgde voor een gestaag groeiende groep van klanten. Hun tevredenheid over De Bont Beveiligingstechniek vertaalt zich in tal van aanbevelingen bij nieuwe partijen en in vervolgopdrachten die worden gegund. De Bont groeide uit tot een totaalaanbieder van beveiligingstechniek en is actief voor het MKB, voor instellingen en organisaties, maar ook voor particulieren.

Totaalaanbieder van beveiligingstechniek

De Bont groeide uit tot een totaalaanbieder van elektrotechniek die actief is op het gebied van inbraakmeldinstallatiesbrandmeldinstallatiescamerainstallatiestoegangscontrole en
noodverlichting.

Inmiddels bestaat het team van de Bont uit meer dan 40 deskundige en vakbekwame medewerkers.

Contact

De Bont Beveiligingstechniek B.V.
Hoofdkantoor
Argon 45a
4751 XC Oud Gastel

Vestiging Tilburg
Dr. Hub van Doorneweg 91
5026 RB Tilburg

t. 088 8080950
e. info@debontbeveiligingstechniek.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00-17.00u

Kom jij ons team versterken?

Kom jij ons team versterken?

De Bont Elektro- en Beveiligingstechniek is op zoek naar een HRM medewerk(st)er voor 8 tot 16 uur per week. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een groeiend en dynamisch bedrijf?

Lees meer
Professionele maatwerk installatie

Professionele maatwerk installatie

De Bont Elektro- en Beveiligingstechniek heeft TecWire in Goes voorzien van een compleet op maat gemaakte installatie. Van verlichting tot brandmelders en inbraakbeveiliging.

Lees meer

De Bont Beveiligingstechniek is samen met De Bont Elektrotechniek onderdeel van de Bont Groep. Meer informatie over de Bont Elektrotechniek: debontelektrotechniek.nl