De Bont Beveiligingstechniek: een betrouwbare en veelzijdige partner

Sinds de start van De Bont Beveiligingstechniek (in 2000) heeft oprichter Alwin de Bont een heel duidelijk doel. Hij wil  – samen met een team van vakbekwame, gemotiveerde en deskundige medewerkers –  zorgen voor een optimale dienstverlening aan een grote groep hechte klanten. Begrippen als vakwerk, kwaliteit, servicegerichtheid en werkplezier staan hierbij voorop.

Deze doelstelling en de manier van werken zorgde voor een gestaag groeiende groep van klanten. Hun tevredenheid over De Bont Beveiligingstechniek vertaalt zich in tal van aanbevelingen bij nieuwe partijen en in vervolgopdrachten die worden gegund. De Bont groeide uit tot een totaalaanbieder van beveiligingstechniek en is actief voor het MKB, voor instellingen en organisaties, maar ook voor particulieren.

Totaalaanbieder van beveiligingstechniek

De Bont groeide uit tot een totaalaanbieder van elektrotechniek die actief is op het gebied van inbraakmeldinstallatiesbrandmeldinstallatiescamerainstallatiestoegangscontrole en
noodverlichting.

Inmiddels bestaat het team van de Bont uit meer dan 50 deskundige en vakbekwame medewerkers.

Contact

De Bont Beveiligingstechniek B.V.
Hoofdkantoor
Argon 45a
4751 XC Oud Gastel

Vestiging Tilburg
Dr. Hub van Doorneweg 91
5026 RB Tilburg

t. 088 8080950
e. info@debontbeveiligingstechniek.nl

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 08.00-17.00u

Wij zoeken beveiligingsmonteurs!

Wij zoeken beveiligingsmonteurs!

In deze zelfstandige functie installeer, onderhoud en repareer je de beveiligingsinstallaties van onze klanten! Heb jij een mbo-diploma in de richting van elektrotechniek en een geldig VCA diploma? Solliciteer dan direct op deze functie waarin wij je genoeg ruimte bieden om jezelf te blijven ontwikkelen.

Lees meer
Stabiel en goed functionerend beveiligingssysteem!

Stabiel en goed functionerend beveiligingssysteem!

Het aantal inbraken stijgt in de zomervakantie altijd aanzienlijk! Geef inbrekers geen kans met een geschikt alarmsysteem. De Bont Elektro- en Beveiligingstechniek heeft ruime ervaring met het aanleggen van systemen voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Lees meer

De Bont Beveiligingstechniek is samen met De Bont Elektrotechniek onderdeel van de Bont Groep. Meer informatie over de Bont Elektrotechniek: debontelektrotechniek.nl